A-Z-ig

"Ön megálmodja, mi megépítjük"

Lépési folyamatok

A Ön elképzelései fontosak számunkra, kérjük írja le akár egy kockás füzetbe, hogy minden igénye/elképzelése eljusson hozzánk. A több éves tapasztalatainkat, ötleteinket és javaslatainkat mi pedig megosztjuk Önnel. 

1. Igények & Elképzelések

Az első dolog, amit az építésnél/felújításnál foglalkozó szakember tudni szeretne, az az, hogy mit szeretne elérni.

A kezdeti konzultáción minden ötletét elmondhatja - szakembereink, ezután az Ön ingatlanához és költségvetéséhez szabja azokat.

process1
process3
2. Tervezési tájékoztató

A mérnöki, szerkezeti, tervezési és esztétikai elképzelési döntéseket, ha további változtatásokat szeretne végrehajtani, most itt az ideje.

3. Elrendezések & Alaprajz

Ezután munkarajzokat készítünk.

Ezek figyelembe veszik az Ön által hozott mérnöki, szerkezeti, tervezési és esztétikai döntéseket.

process2
process4
4. 3D tervek és 2D rajzok

A fenti elképzelések végső formája, innentől kezdődik az építés/felújítás, az az Ön igényeinek elképzelése elkezd megvalósulni, valósággá válni.

5. Előkészületek & anyagok

A terület megtisztítása, előkészületek és a megfelelő építési anyagok területre történő depózása után, jöhet a munkaterületre történő felvonulás, hogy kezdetét vehesse az érdemi munka.

process5
process6
6. Végrehajtás & Átadás

Az építés/felújítás minden része az Ön gondolatiat tükrözi, hogy a munkálatok után, Önnek az átadás után csak a belső terek beépítére koncetráljon és elvezze az elképzelését a  mindennapi életben.

Kérdéseivel keressen minket

Felújításkor a tereket átalakítjuk szebbé, jobbá kényelmesebbé tesszük! 

Yesbau.hu